FC Brasov este in tratative cu un brazilian

FC Brasov este in tratative cu un brazilian

0 74

Iosif Kovacs presedintele executiv al formatiei FC Brasov, a declarat ca gruparea sa este in tratative cu clubul portughez Uniao Leiria pentru transferul fundasului brazilian Diego Gaucho (29 de ani), cu care s-a inteles deja.
„Negociem cu Diego Gauho transferul la FC Brasov. In principiu, ne-am inteles cu jucatorul, iar in urmatoarele zile il asteptam la Brasov sa semnam contractul”, a spus Kovacs, pentru site-ul oficial al clubului.
Pe de alta parte, jumatate din lotul echipei FC Brasov a efectuat, marti dimineata, vizita medicala. La testele coordonate de medicul Gheorghe Popa au participat urmatorii jucatori: Kajcsa, Iacob, Rusu, Majernik, Boghez, Dragan, Williams, Martinovici, Ilyes, Cristescu, Mateiu, Viveiros si Dedu.
Toti jucatorii au trecut testele medicale si au fost declarati apti pentru efort. „Toti jucatorii s-au prezentat bine, astfel ca au trecut testele medicale. Starea de sanatate este buna, iar daca ne referim la greutate, cativa jucatori au luat ceva in plus, dar nesemnificativ. Cu exceptia lui Ilyes, Dedu, Williams si Viveiros, ceilalti jucatori au depasit usor greutatea ideala, insa cu siguranta acest lucru se va rezolva in cateva zile”, a anuntat medicul echipei, Gheorghe Popa.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.