FC Brasov este in cantonament la Cheile Gradistei

FC Brasov este in cantonament la Cheile Gradistei

0 96

Incepand de luni 22 ianuarie si pana duminica 27 ianuarie 2013, gruparea FC Brasov, va intreprinde un cantonament de pregatire la Cheile Gradistei – Fundata. Antrenorul Adrian Szabo va efectua cate doua antrenamente zilnic, iar accentul se va pune pe pregatirea fizica. Lotul "stegar" a deplasat la Cheile Gradistei este urmatorul: D. Mutu, Marinescu (CS Severin), Cauca (junior) – portari; Velayos, Machado, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu, Barbu, Dirstar (junior), Oltean (FC Bihor), Dumbrava – fundasi; Viveiros, Moraru, Madeira, I. Popa, Enceanu, Mateiu, Dias (FC Vaslui), Tatar (CSU Vointa Sibiu), Centiu (junior), Iakab (junior) – mijlocasi; Buga, Batin, Paun, Danquah (in probe), Andrei (junior).

"Urmeaza o perioada extrem de importanta si destul de grea in procesul de pregatire, dar am discutat cu baietii si sunt constienti si ei de importanta acesteia. Este esential pentru noi sa lucram bine in acesta perioada, ca de altfel si in turneul din Antalya, unde vom sustine 8 partide amicale, pentru a avea un joc si rezultate cat mai bune in returul campionatului", a declarat antrenorul Adrian Szabo inainte de plecarea spre Cheile Gradistei.

Fundasul dreapta Alexandru David nu a facut deplasarea cu restul lotului in cantonamentul de la Cheile Gradistei. Acesta are de rezolvat anumite aspecte contractuale cu clubul si in functie de finalitatea a acestora va continua sau nu impreuna cu prima echipa. Ca noutate de ultim moment notam transferul portarului Andrei Marinescu, 27 ani, de la CS Severin, in vreme ce lui Florin Iacob i-a fost prelungit imprumutul la Unirea Tarlungeni pana la finalul sezonului.

Referitor la noutatile din lotul echipei, tehnicianul Adrian Szabo a punctat: "Avem un lot echilibrat si cred eu bine articulat. Am cautat sa ne intarim sau sa creeam concurenta pe anumite posturi, nu sa transferam de dragul de a transfera. Sigur, mai pot aparea unele transferuri de ultim monent, dar important pentru noi este ca am reusit sa mentinem nucleul de baza al echipei si langa el am pus deja cateva piese care sa-l intareasca".

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.