FC Brașov, eșec cu Dinamo, în ultimul meci al anului

FC Brașov, eșec cu Dinamo, în ultimul meci al anului

0 65

FC Brașov a ratat despărțirea de suporteri și de acest an, cu o victorie. Elevii lui Dan Alexa au pierdut cu 0-2 meciul cu Dinamo, după o prestație modestă. Dinamo a dominat în prima repriză, iar Buhăescu a transformat cu siguranță un penalty scos de Iulian Roșu, după un duel cu Fustar (min.15). Dinamo a mai ratat o ocazie prin Iulian Roșu, cel mai activ jucător al lui Dinamo, în prima repriză, cu un șut peste transversală, din poziție bună.
In debutul părții secunde, vârful Chică-Roșă s-a accidentat, iar Dinamo a majorat scorul cu golul marcat de Iulian Roșu, cu un șut excelent de la 16 m. (min. 63). Meciul părea jucat, iar Dinamo a știut să păstreze rezultatul și a obținut trei puncte mari la Brașov, care îi deschide drumul spre play-off. FC Brașov a ajuns pe locul 10, la 4 puncte de locul 6.
FC Brașov : Micu – Marc, Fustar, Lazăr – Lascu, Dan Spătaru (min. 67 Lambrinoc) , Izata (min. 67Saim) Mitrov (min. 20 Oltean), Dumbravă (min. 67 Kirilenko) – Chică-Roșă (min. 53 V. Constantin) , Angelov. Antrenor: Dan Alexa.
A fost ultimul meci din acest an. În următoarea etapă, FC Brașov va juca în deplasare, la Buzău.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.