FC Brașov cu ocaziile, adversara, cu golul : Șelimbăr – FC Braşov...

FC Brașov cu ocaziile, adversara, cu golul : Șelimbăr – FC Braşov 1-0

0 234

Pe o căldură infernală, cu 31 de grade Celsius la umbră, la nivelul solului, şi un meci de mare luptă şi angajament, FC Braşov a piedut deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, contra sibienilor de la CSC Şelimbăr, scor 1-0 (0-0). Golul gazdelor a fost marcat de Lucian Buzan, în minutul 49, cu un şut din 10 – 12 metri, la singura ocazie mare a jucătorilor din Şelimbăr.

Singurele ocazii din prima repriză au fost la poarta şelimbărenilor, cu bulgarul Angelov în prim-plan, dar de fiecare dată portarul gazdelor a fost la post. A doua repriză a început de la 1-0, iar apoi braşovenii au pus stăpânire pe joc. În min 61 Spătaru a prins un şut puternic, dar puţin pe lângă poartă. În minutul 74 Chică Roşă a lovit transversala după o lovitură puternică de cap, în urma unei centrări de pe partea stângă a lui Dumbravă. După doar un minut Iorga a prins un şut bun din 16 metri însă mingea s-a dus puţin peste poartă.

,,Supărător este rezultatul, am ratat 4-5 situații mari, am avut și o bară. Am primit gol la primul șut pe poartă al celor de la Șelimbăr. În repriza a doua am controlat meciul de la un capăt la altul. Sunt bucuros pentru multe momente bune ale echipei noastre. Nesperat pentru mine, am avut multe situații. Nu mă așteptam să producem jocul acesta așa bun. Am avut un cuplu de fundași centrali, Marc-Fustar, care au jucat pentru prima dată împreună. Una peste alta a fost un joc bun, care mă mulțumește. Mă nemulțumește tare rezultatul. Sunt 3 puncte care contează enorm. Îmi pare rău pentru situațiile ratate, pentru ocaziile pe care le-am avut. Am avut și două penalty-uri care cred eu că au fost evidente. Nu mai contează că noi am avut ocazii, tot ce contează acum e rezultatul. Una dintre puținele greșeli făcute ne-a costat foarte mult.”, a spus la finalul meciului Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

FC Brașov : Micu- Burlacu (Chică-Roșă, min.58), Fustar, Marc (Negrean, min. 89) , Dumbravă, Sorsa, Lazăr, Iorga (Oltean, min. 83), Lambrinoc (Dan Spătaru, min 58), Angelov, Saim Tudor (V. Constantin, min. 83).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.