În etapa a 11-a a ligii secunde de fotbal, FC Braşov a avut un meci greu pe teren propriu, în compania viceliderei la zi a seriei Vest, CSM Rm. Vâlcea.

Meciul a fost însoţit de o puternică explozie produsă foarte aproape de stadion, la fabrica de pâine Vel Pitar. Din fericire, explozia s-a produs aproape de finalul partidei, astfel încât nu a alimentat emoţional cursul jocului. Şi tot din fericire, se pare că explozia şi incendiul au fost anihilate la timp, iar numărul răniţilor este şase, cu toţii fiind transportaţi la spital.

Revenind la partida de fotbal, FC Braşov a câştigat cu 3-2 (2-1). Echipa oaspete a deschis scorul în min.13, prin Vasile, care a exploatat o greşeală colectivă a defensivei braşovene. Apoi, în min. 16, fundaşul Puţanu a restabilit egalitatea, la o fază la care au mai participat Codoban şi Poverlovici. Gazdele au trecut în avantaj în min.38, când Stoica, presat, a marcat în proprie poartă (2-1). Imediat după pauză, FC Braşov şi-a mărit avantajul, prin golul lui Ene (3-1), iar CSM Rm. Vâlcea a redus din handicap în min. 68, prin Neagoe. Scor final 3-2 şi FC Braşov strânge puncte foarte mari, în lupta pentru play-off.

FC Brașov: Mutu – David, Hlinca, Puțanu, Olteanu – Codoban (Grigoruţă), Vl. Munteanu (Letan), Mareș – Ene, Matei (Buga).

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.