FC Brasov castiga fara probleme partida amicala cu CSM Fagaras

FC Brasov castiga fara probleme partida amicala cu CSM Fagaras

0 240

Sorin Cartu tehnicianul formatiei FC Brasov, a profitat cele cateva zile libere pe care le-a avut echipa si a programat pentru luni 22 octombrie, un meci amical in compania echipei de Liga a III-a, CSM Fagaras, pentru a vedea la treaba si jucatorii care au evoluat mai putin pana acum.

CSM Fagaras este pregatita de tehnicianul Adrian Harlab, cel care a mai pregatit pe FC Brasov in urma ca ceva ani. De reamintit ca tehnicianul fagarasenilor a antrenat aproape 20 de ani numai la FC Brasov, acolo unde a pregatit generatii dupa generatii de jucatorii la centele de copii si juniori ai clubului brasovean. Partida dintre cele doua formatii s-a jucat pe Stadionul ICIM, si a consemnat victoria fara probleme a celor de la FC Brasov cu scorul de 3-0, iar autorii golurilor au fost D. Popa (2) si R. Barbu.

Sorin Cartu a aliniat urmatoarea formula de echipa: Mutu – David, Potecu, R. Barbu, Dumbrava – Enceanu, Tutu, Olariu, Brata – D. Popa – Damian. Au mai jucat: Darabant – Darstar, Dragan, Moraru, Iakab.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.