La sfârşitul acestei săptămâni, se dispută meciurile din etapa a 10-a a ligii secunde de fotbal. După derby-urile cu Gaz Metan Mediaş şi ,,U” Cluj, pentru FC Braşov urmează un alt meci, în compania unei echipe care a evoluat şi în eşalonul de elită, Dacia Mioveni. Despre această confruntare, antrenorul principal al echipei braşovene, Adi Szabo, ne-a declarat :

,,La prima vedere se pot face comparaţii, analogii, despre ce s-a întâmplat înaintea partidei cu Mediaş, dar nu pot fi decât simple supoziţii. Cert este că va fi un alt meci şi că şi Mioveni vine după o perioadă în care rezultatele au lăsat de dorit şi probabil se speră ca situaţia să se redreseze, odată cu schimbarea staff-ului tehnic. Indiferent de aceasta, noi avem duble obligaţii, în sensul că punctele jucate acasă să le obţinem şi să-i mulţumim pe suporterii care vin la meciuri. Nu în ultimul rând, scopul pentru care ne pregătim este accederea în play-off şi de acolo vedem ce trebuie să facem mai departe. Sunt în joc trei puncte importante, cu Dacia Mioveni şi trebuie să le obţinem.”

Pentru meciul cu Dacia Mioveni, FC Braşov are (situaţie mai rară) tot lutul valid, aşa încât antrenorii pot apela la cea mai bună formulă de echipă

Meciul FC Braşov – Dacia Mioveni se va disputa sâmbătă, de la ora 11,00, pe stadionul Tineretului.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.