FC Brasov are inca un jucator de nationala

FC Brasov are inca un jucator de nationala

0 88

Fundasul stanga al formatiei FC Brasov, Daniel Dumnbrava, care inca nu a implinit 18 ani a atras deja atentia oamenilor de fotbal si admiratia suporterilor stegari prin evolutiile din cele doua meciuri amicale ale turneului din Antalya. Serios si cu o disponibilitate mare la efort, lui Dumbrava i se prevede deja un viitor frumos, conditia fiind aceiasi ca si in cazul lui Iakab sau a celorlati tineri jucatori din lotul echipei noastre: multa munca. Tinarul fundas stanga crescut la centrul de copii si juniori al „stegarilor”, care in turul campionatului a fost „capitanul” echipei FC Brasov II a primit cu multa satisfactie, cum era si normal, cooptarea in lotul echipei mari.

"Cred ca orice tanar jucator crescut la centrul de copii si juniori al lui FC Brasov viseaza sa ajunga la echipa mare si sa joace pentru culorile galben-negre si pentru oras. Asta am visat si visez si eu! Sa debutez la echipa mare si sa joc cat mai bine aici”, ne spune tanarul fundas al „stegarilor” vizibil marcat de momentul pe care il traieste de cateva zile de cand a intrat in programul echipei mari.

Dani Dumbrava considera ca este un pas foarte important pentru cariera sa faptul ca Adrian Szabo l-a promovat in lotul echipei mari si pare decis sa tina cu dintii de aceasta, fotbalul fiind primordial pentru el. "Vreau sa-mi concentrez intreaga atentie asupra fotbalului si sa invat cat mai repede si cat mai multe de la antrenamente, atat de la antrenori, cat si de la colegii mai experimentati. Cred ca noi cei tineri avem inca un avantaj foarte important aici pentru ca am gasit la echipa mare un grup de jucatori foarte experimentati care au numai cuvinte de incurajare la adresa noastra si care ne trateaza cu maxima seriozitate si respect. Va dati seama ca lucrurile acestea ne mobilizeaza si ne obliga foarte mult pe noi cei tineri si nu vrem sa dezamagim pe nimeni dintre cei care si-au pus increderea in noi”, spune cu ochii scinteind de dorinta urmasul lui Cristi Ionescu pe flacul stang al apararii noastre.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.