Meciul Chindia Târgovişte – FC Braşov, din etapa a cincea a ligii secunde de fotbal, seria a doua, a fost aşteptat cu interes de fanii ,,stegarilor”, mai ales după calificarea echipei în ,,optimile” Cupei României. Aşteptarea nu a fost în zadar, fanii nu au greşit, pentru că FC Braşov le-a răsplătit perseverenţa şi se întoarce acasă cu o victorie : 2-1 (1-1). Nu a fost însă deloc uşor, mai ales că echipa gazdă a condus cu 1-0, prin golul lui Cruceru (min. 38), care a ales o acţiune personală, pe care a du-o la bun sfârşit. FC Braşov şi-a revenit însă imediat şi a egalat rapid, prin Matei, care se află la al patrulea său gol (1-1, min. 40). Spre final, FC Braşov a întors rezultatul şi a plecat acasă cu toate punctele, după golul lui Codoban, care a marcat, după o lovitură de colţ (2-1, min 88).

În acest fel, ,,stegarii” au acumulat 8 puncte în clasament şi vor juca etapa viitoare (sâmbătă, 3 octombreie) acasă, cu UTA Bătrâna Domană

În aceeaşi etapă a ligii secunde, Unirea Tărlungeni nu a reuşit decât un meci egal pe teren propriu, în comapnia Olimpiei Satu Mare : 2-2 (1-1), prin golurile lui Monea (min. 42) şi Vasiloi (min. 65). Chiar dacă a condus cu 2-1 până spre final, Unirea nu a putut împiedica egalarea, datorită unui penalty, transformat în min. 85!

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.