Chiar dacă FC Braşov a obţinut astăzi biletele pentru ,,şaisprezecimile” de finală ale Cupei României la fotbal, fanii ,,stegarilor” nu pot trece prea uşor cu vederea cele două goluri încasate de favoriţi…Aceasta, deoarece FC Braşov a reuşit să treacă de Păuleşti, o echipă din campionatul judeţean Prahova, cu 3-2! Chiar dacă meciul s-a disputat pe terenul echipei cu două eşaloane mai jos, golurile încasate se pot constitui într-un semnal de alarmă… FC Braşov a dominat, a avut 1-0, 2-0 şi 3-1, însă a fost surprinsă de elanul unei echipe care a dorit să lupte şi să înscrie…Ori, tocmai acest lucru a lipsit echipei braşovene în meciul de campionat, cu echipa din Caransebeş. Golurile ,,stegarilor” pe terenul comunal de la Păuleşti, au fost înscrise de Ene şi Ianc (două, unul din penalty).

FC Braşov : Mutu – David, Hlinca, Puţanu, Perju – H. Popa, Poverlovic, Ianc, V. Munteanu – Ene, Rusu. Au mai intrat în joc : Oltean, Ş.Moraru, Codoban.

Antrenorul interimar Mihai Stere i-a odihnit pe Buga şi Matei. De remarcat că la Păuleşti a fost prezent şi Adi Szabo, care mâine va fi prezentat oficial ca ,,principal” la FC Braşov.

Dorin Duşa

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.