FC Braşov a ieşit din cursa pentru promovarea directă, după 1-3, la...

FC Braşov a ieşit din cursa pentru promovarea directă, după 1-3, la Mediaş

0 462

FC Braşov a pierdut astăzi cu 1-3, meciul disputat în deplasare, la lidera ligii secunde, seria Vest, Gaz Metan Mediaş. Beneficiind de propriul teren dar şi de arbitrajul favorizant (de exemplu, în min 30, Cristea l-afaultat pe Matei, pe linia careului de 16 metri, dar arbitrul nu a dictat penalty, ci lovitură liberă din afara careului, iar în min 66, Zaharia a înscris cu mâna!), medieşenii s-au impus şi au făcut un pas uriaş spre promovarea directă. Golurile au fost înscrise de Târcoveanu (min. 20), Zaharia (min.66), Gavra (min.68), pentru Gaz Metan, respectiv, Matei (min.60), pentru FC Braşov. În acest fel, echipa braşoveană se poate considera ieşită din cursa pentru locul I în serie şi îi mai rămâne obiectivul de accedere la baraj, adică de clasare pe locul secund.

În meciul de la Mediaş, pentru FC Braşov au jucat : Iacob – Vagner (Matei), Puțanu, Marin, Negotei – Manole (Livan), Coman, Pană, Andor – Rusu (Ene), Buga.

,,Am avut oportunitatea să ne apropiem de echipa din Mediaș. Așa, ei s-au distanțat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Și locul 2 poate duce în Liga 1, dar lupta e dură, mai ales că vor fi două meciuri de baraj”, a declarat antrenorul braşovean Adrian Szabo, la Digi Sport.

În etapa următoare, FC Braşov va juca acasă, cu FC Baia Mare (26 aprilie)

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.