FC Braşov a condus cu 3-0, dar nu a câştigat…

FC Braşov a condus cu 3-0, dar nu a câştigat…

0 498

Într-o partidă, din cadrul ligii secunde de fotbal, seria Vest, disputată în această seară pe stadionul Tineretului, FC Braşov şi CS Mioveni au încheiat nedecis, 3-3. A fost un meci interesant, ca spectacol şi ca evoluţie a scorului. FC Braşov a condus cu 3-0, prin golurile marcate în primele 23 de minute (!), de Andor (min. 14), Buga (min. 20) şi Alupoaie (min. 23). Finalul primei reprize a adus un gol în contul oaspeţilor, marcat de Năstăsie (min. 45) dar şi un avertisment pentru jucătorii lui Adi Szabo, care au mai condus însă s-au trezit cu scorul întors. Aşa s-a întâmplat şi în această seară, când FC Braşov s-a văzut egalată, culmea, cu două goluri marcate în ultimele trei minute!! A înscris şi a egalat Năstăsie (min. 88 şi 91), ambele goluri marcate din penalty! A fost un egal, care nu serveşte niciunei din cele două echipe, ambele ieşite complet din cursa pentru prima ligă.

FC Braşov : Mutu – Moraru, Istrofor, Marin, Negotei – Manole, Alupoaie (Livan), Coman, Andor – Avram (Pană) – Buga (H. Popa).

FC Braşov se află pe locul 5 în play-off, cu 23 puncte şi va juca etapa viitoare, în deplasare, la Baia Mare (duminică, 15 mai)

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.