FC BraÅŸov ÅŸi CFR 0 – 0

FC BraÅŸov ÅŸi CFR 0 – 0

0 87
BraÅŸov ÅŸi CFR s-au anulat reciproc aseară într-un meci modest, în care gazdele au jucat ca în vacanţă, iar oaspeÅ£ii ÅŸi-au reconfirmat neputinÅ£a din acest sezon
Campioana de anul trecut a ajuns să dispute derby-ul pentru locul 8! La câte puncte a pierdut acasă, e de mirare că nu se bate pentru salvarea de la retrogradare. De altfel, jocul CFR-ului chiar a fost anul acesta de retrogradare. La BraÅŸov, echipa lui Paszkany a arătat un pic mai bine decât în parodia cu Severinul (1-3). A fost mai bine înfiptă, mai conectată la miza zero a acestei partide. În timp ce gazdele au jucat de parcă urcau pe Tâmpa la fiecare acÅ£iune de atac, iar mingea se rostogolea la vale spre propria poartă! AÅŸa se face că BraÅŸovul nu a avut nicio ocazie clară în prima repriză, doar „Pele” Buga reuÅŸind să mai „bărbierească” două mingi prin careul lui Felgueiras.
CFR a început tare. Rui Pedro a fost blocat în centrul careului de intervenÅ£ia excelentă a lui Oltean (‘7), iar Marinescu a respins cu noroc ÅŸutul lui Hora din 8 metri (‘8). Până la pauză, aÅŸa-zisele vedete ale lui „Jose” Trică au jucat bătuta pe loc, cu câteva mingi aruncate haotic spre Deac sau Hora. Tot e ceva, pentru că de partea cealaltă „galbenii” nu au legat mai mult de patru pase consecutive!
Repriza a doua are aceeaÅŸi desfăşurare. CFR atacă de multe ori chiar cu fundaÅŸii la centru, dar fără o consistenţă care să îi aducă ÅŸi ocazii clare, în timp ce braÅŸovenii par intraÅ£i deja în vacanţă. ÎÅŸi aduc aminte abia în minutul 64 că rolul lor pe teren este să joace fotbal: Păun execută bine un corner ÅŸi Mateiu reia puternic cu capul, din ÅŸase metri, dar mingea se duce puÅ£in peste poartă!
Spre deosebire de braÅŸoveni, plictisiÅ£i parcă de campionatul ăsta modest ÅŸi terminat cu cinci etape înainte de final, cei de la CFR au încercat aseară să joace în viteză, direct pe poartă, dar problema este că mijloacele lor tehnice sunt rudimentare.
Meciul s-a schimbat în minutul 76: Maftei l-a faultat decisiv pe Buga la 17 metri ÅŸi a fost eliminat, Cristi Ionescu a executat puternic lovitura liberă acordată, dar Felgueiras a arătat că nu a fost degeaba apreciat în Liga Campionilor ÅŸi a respins în corner. La fel a făcut-o ÅŸi în minutul 91, când a scos incredibil ÅŸutul lui Buga ÅŸi a păstrat un 0-0 echitabil până la urmă. Dar deloc onorabil!
 
La primul fluier al arbitrului cele doua echipe au introdus in teren:

BRAÅžOV: Marinescu – Velayos, Machado, Oltean, Ionescu – Mateiu, Madeira – Popa, Dias, Viveiros – Buga
Rezerve: Mutu, Cr. Munteanu, Tătar, Vagner, Danquah, G. Păun, Enceanu

CFR CLUJ: Felgueiras – Ivo Pinto, Maftei, Piccolo, Camora – Sare, Muniru – Deac, Rui Pedro, Hora – Weldon
Rezerve: Stăncioiu, Panin, Rada, Vass, Valente, Rony, Bjelanovic

Arbitri: M. Bârsan, V. Avram, M. OrbuleÅ£

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.