FC Braşov al doilea eşec consecutiv acasă, fără gol marcat : 0-1...

FC Braşov al doilea eşec consecutiv acasă, fără gol marcat : 0-1 cu Botoşani!

0 851
FC Braşov a înclinat steagul şi în faţa moldovenilor de la FC Botoşani, în etapa a 26-a a Ligii I de fotbal! Asta, după ce doar cu puţine zile în urmă capotase tot acasă, în faţa unei alte echipe din aceeaşi zonă geografică, Ceahlăul Piatra Neamţ.
Cu Botoşani a fost 0-1, cel care a retezat speranţele echipei de sub Tâmpa fiind fostul ,,stegar”, Attila Hadnagy, care a jucat mai mult de cinci ani la echipa ,,galben-negrilor”. Golul victoriei oaspeţilor a fost înscris de Hadnagy cu capul, din preajma unor fundaşi visători (min. 81). A fost practic singura situaţie mai bună a echipei din Botoşani, care nu s-a omorât cu firea în atac, mărginindu-se să închidă jocul şi să se apere.
De remarcat că Hadnagy a înscris la Braşov şi în trecuta ediţie de campionat, când FC Braşov a fost, de asemenea, învinsă de echipa moldavă (1-2). Nu-i mai puţin adevărat că nici FC Braşov nu a prins o zi prea bună, atacul, susţinut doar de Constantinescu fiind din nou în mare suferinţă.
Doar trei faze importante ale echipei braÅŸovene, pot fi extrase  din istoricul  unei partide modeste. Astfel, în prima repriză, Constantinescu a fost oprit eronat, pentru un offside inexistent, în momentul în care situaÅ£ia de atac era promiţătoare, iar în a doua parte, L. Goian nu a reuÅŸit să lovească eficient mingea cu capul, deÅŸi era la 4 m de poartă, ÅŸi, într-o altă fază, Ngadjui a scos de pe linia porÅ£ii oaspeÅ£ilor mingea, după o acÅ£iune bună a gazdelor!
În rest, un joc tern, care aduce ,,stegarilor” a doua înfrângere consecutivă (şi fără gol marcat în două meciuri!).
Acest nou eşec a fost fatal antrenorului croat Lokica, el dându-şi demisia la final. Totodată, FC Braşov îşi complică situaţia în clasament, în condiţiile în care următorul meci va fi în deplasare, cu CSMS Iaşi!
FC Braşov : Mutu – Străuţ, Novakovic, L. Goian, Novak – Juric, Zlomislic (Moraru), Bencun (Ţîră), Aganovic, Cr. Ganea (Ciocîlteu) – M. Constantinescu.
Dorin DuÅŸa
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.