FC Barcelona a castiga Supercupa Spaniei

FC Barcelona a castiga Supercupa Spaniei

0 81

Supercupa Spaniei la fotbal a fost cucerita din nou de formatia pregatita de Pep Guardiola, FC Barcelona, care in meci retur, pe Camp Nou, a surclasat pe FC Sevilla, cu scorul de 4-0 (3-0), gratie unei triple a lui Messi (min. 24, 44, 90). Al patrulea gol al meciului, de fapt un autogol, a fost marcat de Konko (14).
In formula completa FC Barcelona devine neiertatoare. Letala. Departe de jocul stingher din turul Supercupei de la Sevilla, pierdut cu 3-1, cand a mizat pe multi pusti, echipa catalana a dat recital in revansa de pe „Camp Nou”. Reaparitia campionilor mondiali, mai putin Puyol, a cantarit decisiv pentru un stralucitor 4-0, care a dus la al 8-lea trofeu cucerit de Guardiola in cele 26 de luni petrecute pe banca „blaugrana”.
Partea leului si-a tras-o Lionel Messi. Avand acum alaturi partenerii obisnuiti, atacantul argentinian s-a simtit in largul sau si, providential, a transformat seara intr-una de gratie printr-o „tripla”, a 7-a a sa pentru Barca. La doua dintre goluri servantii s-au numit Xavi si Iniesta, doi dintre cei ce stiu cel mai bine sa-l puna in valoare.

C.S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.