Fatada noua pentru cartierul Astra

Fatada noua pentru cartierul Astra

0 87

Cartierul Astra va avea o fatada noua incepand cu acesta primavara. In campania electorala sau nu, cei doi consilieri PDL care raspund de fostul Steagu Rosu, Vasile Kraila si Ladislau Hathazi, ne asigura ca, cel tarziu, peste doua luni, locuitorii din cartier vor fi multumiti 100%. Desi cartierul are deja o noua infatisare fata de peisajul bacovian de acum cateva luni, modernizarile nu se opresc aici.
„Se lucreaza intens si promit locuitorilor din cartier ca in maximum doua luni Astra va arata ca o bijuterie. Pietonalele, iluminatul stradal, parcul, aleile, arterele rutiere, toate vor fi puse la punct“, a anuntat Vasile Kraila.
Colegul sau de partid si de proiect, Ladislau Hathazi, a declarat ca din cel 4850 de locuri de parcare care au fost create pentru locuitorii din zona, 75% sunt deja inchiriate cu contract. „Sa nu mai aud pe nimeni spunand ca in cartiere nu sunt locuri de parcare. 4.850 am creat numai in ultimele luni si, se pare, sunt peste necesitati. Acest lucru poate fi urmarea faptului ca in blocurile unde am creat parcari locuiesc multi pensionari, care au renuntat la autoturismele proprii. Cert este ca locuri de parcare exista suficiente, iar acest lucru ne multumeste, deoarece am reusit sa ne onoram angajamentul luat in fata brasovenilor“, a declarat Ladislau Hathazi. Campanie electortala sau nu, cei doi au dreptate, Astra arata tot mai bine.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.