Farul Constanta la cel mai slab meci din campionat

Farul Constanta la cel mai slab meci din campionat

0 235

Sambata seara la Constanta, Farul si UTA au oferit un meci foarte slab, intr-o partida contand pentru etapa a XVIII-a a Ligii I la forbal, in care oaspetii meritau mult mai mult decat un singur punct.

De cealalta parte Farul Constanta, echipa pregatita de Basarab Panduru, a facut cel mai slab joc de la venirea acestuia la Constanta, iar UTA a reusit primul punct in deplasare dupa o pauza de 5 luni.
Panduru a inceput meciul cu 3 jucatori in atac, dorind sa incheie conturile inca din prima repriza iar in final a recunoscut ca a castigat cu noroc si acel punct.
„Sincer a fost cel mai slab meci de cand am venit eu la aceasta echipa, tot sincer, mai aproape era de a pierde meciul decat de a-l castiga si tot sincer cred ca am jucat doar cu doi jucatori astazi, Vlas care ne-a salvat si Bacila. Acesti 2 jucatori au fost singurii care s-au ridicat la asteptarile mele, in rest, ceilalti au facut figuratie pe teren. Nu cred ca trebuie sa ne mai mire de ce nu mai vine lumea la stadion si ar trebui sa fim bucurosi pentru ca si acei putini suporteri care vin sunt pana in ultimul moment langa echipa”, a afirmat Panduru la conferinta de presa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.