Fara vinovati, Ponta nu mai vrea vice la PSD!

Fara vinovati, Ponta nu mai vrea vice la PSD!

0 288

Vicepresedintele PSD Victor Ponta vrea sa se retraga de la conducerea partidului, in cazul in care ?daca nimeni din fruntea formatiunii politice nu isi va asuma raspunderea pentru esecul de la referendum.


„Nu pot sa fiu de acord cu ce spun unii colegi de-ai mei ca 75 la suta pentru Basescu este neconcludent. Dar ce ar fi vrut, sa ne bata cu 90 la suta, cu 110 la suta ca sa fie si pentru ei concludenta pozitia pe care o are presedintele in randul electoratului. Luni, avem sedinta Biroului Permanent National si eu o spun de pe acum ca, daca iarasi voi auzi ca nimeni de la noi nu a gresit si nu este vinovat, eu imi voi da demisia si imi voi vedea de treaba alaturi cu colegii mei de la Gorj”, afirma vicepresedintele PSD.


Pe de alta parte, Ponta sustine ca rezultatele scrutinului arata ca doar PSD mai poate face opozitie in momentul de fata pentru Traian Basescu, dar doar daca isi face o analiza a esecului de acum.


„In ansamblu, sunt multumit de cum s-a luptat armata PSD. S-a batut si sunt mandru de ea. Din pacate, in aceasta lupta am avut aliati tradatori si generali incompetenti. Acum, trebuie sa ne gandim si la unii, si la altii, sa facem o analiza si sa vedem cu cine pornim la urmatoarea batalie”, a mai afirmat Ponta.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.