Fara urmariti penali la un jaf cu doua crime

Fara urmariti penali la un jaf cu doua crime

0 173

Suspectul in cazul dublului asasinat de la Brasov, Serghei Gorbunov, audiat vineri de procurori ai Parchetului Curtii de Apel Brasov, nu a fost pus sub acuzare, nefiind inceputa urmarirea penala impotriva sa, a declarat Ramona Diaconu, purtator de cuvant al institutiei.
„Gorbunov a fost audiat vineri, nu i s-a adus la cunostinta nicio invinuire, prin urmare nu a fost pus sub acuzare si a dat o declaratie olografa asupra a ceea ce s-a intamplat in seara respectiva (n.r. – a jafului armat de la casa de schimb valutar)”, a afirmat Ramona Diaconu.
Potrivit sursei citate, Gorbunov a fost cooperant in timpul audierii de vineri, de la Parchetul Curtii de Apel Brasov, raspunzand la toate intrebarile care i-au fost puse.
„In cursul zilei de astazi ( n.r. -vineri) Serghei Gorbunov a fost audiat de procurorii Parchetului Curtii de Apel Brasov. El a fost cooperant, a raspuns la toate intrebarile care i s-au pus si, in prezent, ancheta este in derulare, urmand a se verifica toate apararile lui Gorbunov”, a declarat presei Ramona Diaconu.
Intrebata daca suspectul a fost chestionat si in legatura cu presupusa sa implicare in atacul armat de la Brasov, Diaconu a raspuns ca Gorbunov a dat declaratii si cu privire la acest aspect si ca in declaratiile respective a indicat locul unde se afla in momentul comiterii dublului asasinat, si anume la sala de forta.
Chestionata daca Parchetul va incepe urmarirea penala impotriva lui Gorbunov, Diaconu a spus: „Este prematur sa raspundem la aceasta intrebare”.
Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Brasov a adaugat ca, in cursul zilei de vineri, procurorii au audiat si alte pesoane in acest caz, dar nu a specificat nici numele, si nici numarul acestora.
Referitor la posibilitatea implicarii a doua persoane si a doua arme in atacul de la Brasov, Ramona Diaconu a refuzat sa raspunda.
Primul suspect in cazul dublului asasinat de la o casa de schimb valutar din municipiul Brasov, de saptamana trecuta, Serghei Gorbunov, a fost audiat, vineri, la Parchetul Curtii de Apel Brasov.
Gorbunov a fost adus la Parchetul Curtii de Apel Brasov, vineri, in jurul orei 14.20, cu o duba a Politiei, fiind insotit de politisti mascati, si a fost audiat de catre procurori aproape o ora, el parasind sediul institutiei, dupa care a fost dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov.
Potrivit unor surse din Politie, politistii analizeaza posibilitatea implicarii a doua persoane in jaful armat de la casa de schimb valutar din Brasov, avand in vedere rezultatele raportului balistic care arata ca au fost folosite doua arme diferite.
Aproximativ 60 de persoane fusesera audiate, pana joi, in cazul dublului asasinat de la o casa de schimb valutar din Brasov, dar nu s-a inceput urmarirea penala impotriva niciunei persoane, a declarat, joi, procurorul Ramona Diaconu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.