Fara spectatori la antrenamentul tricolorilor

Fara spectatori la antrenamentul tricolorilor

0 116

Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei s-a antrenat, luni seara, aproape doua ore, pe stadionul „Ceahlaul”, acolo unde va intalni formatia Luxemburgului, intr-un meci contand pentru preliminariile Euro 2008.

Spre nemultumirea tuturor celor prezenti la stadion si care sperau sa vad pe viu o sedinta de pregatire a tricolorilor, acest antrenament a fost pur si simplu inchis atat spectatorilor cat si presei.
„Tricolorii” au ajuns la stadion in jurul orei 17,00 ai au inceput antrenamentul, pe terenul doi al complexului, cu o serie de alergari usoare. Selectionerul Victor Piturca i-a impartit apoi in trei grupe, care s-au pregatit separat. Cea mai valoroasa grupa a fost cea din care au facut parte Adrian Mutu, Bogdan Lobont, Cosmin Contra, Ciprian Marica, Sorin Paraschiv, Laurentiu Rosu si directorul general al FRF, Ionut Lupescu.

Antrenamentul s-a incheiat cu un joc de la care au lipsit insa portarii Bogdan Lobont si Daniel Coman. Cei doi portari s-au antrenat separat, sutand si aparand pe rand la o poarta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.