Fara miza pentru unii extrem de important pentru ceilalti

Fara miza pentru unii extrem de important pentru ceilalti

0 285

FC Brasov echipa pregatita de Mihai Stoica, a pierdut la limita scor 2-3 (1-2), meciul din etapa a 31-a a Ligii secunda, pe terenul formatiei FC Sacele.

Daca pentru „galben-negrii”, meciul s-a dovedit a fi fara niciun fel de miza, nu acelasi lucru putem spune despre saceleni, care jucau cu sabia lui Damocles deasupra capului. In cazul in care ar fi pierdut partida, FC Sacele, s-ar fi putut afunda si mai mult in subsolul clasamentului, si cine stie chiar ar fi retrogradat.
In urma acestei partide FC Brasov ramane pe pozitia a opta a clasamentului in timp ce FC Sacele urca doua locuri pana pe doisprezece cu 40 de puncte si se indeparteaza de zona fierbinte. Golurile acestei intalniri, au fost marcate de Pandele in minutul 20 si Lupasu in minutele 35 si 75 din penalty, in timp ce pentru „steagari” au marcat Chipciu in min. 12 si Tatarciuc in min. 52.

In etapa urmatoare FC Brasov va intalni pe teren propriu formatia Dunarea Galati, in timp ce sacelenii se vor deplasa la Buzau, unde vor da piept cu cei de la Gloria.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.