Fara “javre batrane” in PSD!

Fara “javre batrane” in PSD!

0 102

Un chibrit este suficient la un butoi de pulbere, dar sustinatorii lui Mircea Geoana par sa nu recunoasca acest lucru. Desi partidul este ferfenita din cauza proastei conduceri, nici macar in prag de alegeri, social-democratii nu stiu sa “faca ciocul mic”, vorba unei parlamentare si sa ascunda cat de cat conflicetele ce le dauneaza imaginii.


Recent, ?Vasile Dancu recomanda conducerii PSD?sa elimine „javrele batane”, dupa cum s-a exprimat intr-un interviu publicat de Gazeta de Cluj, cu referire destul de transparenta la Ion Iliescu. Ignorand faptul ca Iliescu este un brand in jurul caruia s-a constituit PSD si care aduce voturi semnificative, Dancu s-a jucat cu vorbele, acum cand era nevoie mai mult decat oricand de o aparenta de unitate, riscand o diminuare a cotei de piata a PSD.


Geoana, el insusi adversar inversunat al Presedintelui de Onoare a preferat sa taca, insinuand ca presa vrea sa dauneze partidului cu o “supa reincalzita”. Dancu insusi a diluat putin substanta radicala a interviului, declarand ca era inca sub impulsul esecului motiunii (a-propos, sub impulsul esecului doctrinei social-democrate si al partidului nu e nimeni?).


Indiferent sub ce impuls a fost Dancu, scandalul a izbucnit. Chiar daca Iliescu spune ca il lasa rece remarca badarana a mai tanarului sau coleg, senatorul Ion Solcanu a taxat ?dur declaratia lui Dancu. „Nu e surprinzator. Obraznica e putin spus, declara?ia sa este agresiva. Cand el juca fotbal, batranii faceau partidul”.


De-acum incolo, sa te tii circ! Si peste 25 de zile romanii se prezinta la urne!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.