Fara caldura in decembrie?!

Fara caldura in decembrie?!

0 206

CET-ul ameninta cu noi debransari de la agentul termic in cazul in care asociatiile de proprietari datornice manifesta totala indiferenta fata de demersurile centralei de termoficare in goana sa dupa recuperarea datoriilor.


Potrivit directorului societatii, Mircea Paraschiv, aceste asociatii nu au dat curs conducerii CET de a se prezenta in vederea negocierii graficelor de esalonare. Avertizarea se adreseaza si acelor asociatii, care au stabilite astfel de grafice, dar nu le respecta.


Prin urmare, din aceasta saptamana, de la CET vor porni un teanc de somatii adresate asociatiilor de proprietari cu mari restante catre furnizorul de caldura si apa calda. Destinatarele vor fi 101 asociatii, care cuprind in jur de 3.700 de apartamente, care risca sa ramana fara caldura de Sarbatori. Directorul CET anunta ca acestea au la dispozitie 5 zile pentru a se prezenta la negocieri sau pentru a relua platile cuprinse in graficele de esalonare. Dupa acest termen, caldura va fi oprita.

Paraschiv spune ca asociatiile respective nu au nicio scuza, mai ales ca au la dispozitie, in mod gratuit, o echipa de juristi care pot oferi ajutor in recuperarea debitelor de la proprietari. Directorul Centralei avertizeaza ca are in calcul si darea in judecata a conducerii asociatiilor pentru neglijenta in serviciu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.