Fanus Neagu externat din spital

Fanus Neagu externat din spital

0 119

Cunoscutul scriitor Fanus Neagu (76 de ani), internat la spitalul Elias pentru analize, s-a externat vineri, la pranz, au declarat pentru AGERPRES, surse apropiate familiei.
Potrivit prof. dr. Serban Marinescu, managerul spitalului, Fanus Neagu s-a aflat la Elias pentru o evaluare medicala, asa cum s-a mai intamplat in ianuarie a.c.
Amintitele surse apropiate familiei au declarat, in exclusivitate, pentru AGERPRES ca actualele analize confirma pe cele precedente, neexistand modificari de vreun fel care sa provoace noi griji.
Totodata, ele si-au exprimat profunda indignarea fata de felul in care unii jurnalisti au vorbit, in ultimele zile, despre problemele de sanatate ale lui Fanus Neagu.
De altfel, intr-o declaratie acordata, in ianuarie, Agentiei AGERPRES, Fanus Neagu ii cataloga pe respectivii jurnalisti drept “hiene care pandesc in preajma spitalelor, tot asteptand sa miroasa a mort”.
”Ii desfid pe cei care pandesc ca hienele in preajma spitalelor, tot asteptand sa miroasa a mort. Sper sa nu le indeplinesc aceasta asteptare prea curand. Daca presa romana aliniaza in randurile ei numai ziaristi de asemenea forma, va declar sus si tare ca imi este dor de ziarul Scanteia. Trimite-ti-i la scoala si mai ales la lectia celor sapte ani de acasa!”, a afirmat atunci, revoltat, Fanus Neagu.
Trebuie sa recunoastem ca existenta unor stiri contradictorii aduc o anumita deruta in randul cititorilor. Iata si un exemplu. Scriitorul si dramaturgul Fanus Neagu este internat in stare grava intr-un spital din Capitala, informeaza Pro Tv. Sursa citata afirma ca Fanus Neagu sufera de cancer la prostata si trece prin mari dureri din cauza metastazelor vertebrale si cerebrale.
Noi ii uram multa sanatate si viata lunga brailenului dintre „Ciulinii Baraganului” si tot raul sa ramana …undeva departe – „dincolo de nisipuri”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.