Fanii Universitatii Craiova ii cer lui Mititelu sa paraseasca clubul

Fanii Universitatii Craiova ii cer lui Mititelu sa paraseasca clubul

0 87

Fanii olteni au ajuns la capatul rabdarii si au inceput un protest online impotriva lui Adrian Mititelu, pe care il considera principalul vinovat pentru situatia in care a ajuns echipa lor de suflet.
Intr-o singura zi, fara promovare in media, fanii olteni au strans deja aproximativ 400 de semnaturi prin care cer plecarea lui Adrian Mititelu de la carma Universitatii Craiova.

Iata mesajul initiatorului protestului virtual:
„Umilita pana in pantece, echipa mea de suflet, Universitatea Craiova, se afla intr-o situatie catastrofala sub conducerea individului Adrian Mititelu si consideram ca acest individ trebuie sa paraseasca clubul Universitatea Craiova dupa inca un an in care ne-am zbatut in mocirla. Aflati in regres continuu, pana acum au mers trase de par fel si fel de trucuri ale actualului patron prin care suporterii au fost dezbinati, ajungandu-se la actiuni inimaginabile si la interzicerea de a intra pe stadion pentru a-si exprima punctul de vedere.
Profitand de naivitatea suporterilor disperati dupa ce echipa noastra a retrogradat in 2005, acest individ s-a instalat la conducerea clubului promitand obiective dupa care toti suporterii tanjeau in regasirea anilor de glorie care au facut din Universitatea Craiova un brand national. In toti acesti ani de cand individul Adrian Mititelu este la conducere, Universitatea Craiova n-a fost decat o echipa asediata de promisiuni fara fundament, o echipa care se identifica cu certurile personale ale patronului si care an de an oferea iubitorilor sportului rege numai suspiciuni.
Realizam ca acest individ care isi insuseste clubul are noi idei utopice si ca doar suporterii pot elibera clubul din mana lui prin actiuni civilizate de protest, demne de un club ca Universitatea Craiova”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.