Fan microbist pretuit in lumea handbalului

Fan microbist pretuit in lumea handbalului

0 63

Un eveniment petrecut ieri in lumea sportului brasovean a valorificat avantajos pasiunea unui fan local. Nu oricare, ci simbolul de odinioara al galeriei echipei de fotbal FC Brasov. Aurica Fatol, pe care lumea stadioanelor il cunoaste sub porecla mult mai sonora Latrau, a fost invitat sa se alature suporterilor echipei de handbal Rulmentul Brasov, care se vor deplasa la finele saptamanii in orasul norvegian Larvik. Aici se desfasoara meciul tur al dublei infruntari dintre brasovence si norvegience in finala Cupei Cupelor la handbal. Invitatia converteste astfel devotamentul infocatului suporter pentru fotbal intr-o veritabila pasiune pentru handbal.
Latrau, candva sufletul galeriei fanilor microbisti de sub Tampa, este astazi bolnav si are venituri modeste. Nu a iesit niciodata din tara. In aceste conditii, gestul facut de presedintele clubului Rulmentul, Sorin Tarca, sotul antrenoarei rulmentistelor Mariana Tarca, este cu atat mai generos. Invitatia de vedea meciul in Norvegia a venit insotita si de alte facilitati. Latrau a primit de la conducerea Rulmentului bani de cheltuiala, pentru a-si plati pasaportul si pentru a-si cumpara un rand nou de haine si incaltaminte.
Vestea ca va ajunge in Norvegia l-a emotionat pana la lacrimi pe Latrau, care s-a bucurat ca un copil. S-a tuns, s-a barbierit si, in drum spre casa, a povestit tuturor celor pe care i-a intalnit in cale cinstea pe care i-a facut-o conducerea formatiei Rulmentul. Dovada ca un club mare este capabil de gesturi pe masura.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.