Familiile defavorizate din municipiul Braşov pot solicita Tichetul de grădiniţă

Familiile defavorizate din municipiul Braşov pot solicita Tichetul de grădiniţă

0 156

Bonul în valoare de 50 de lei se acordă lunar în perioada septembrie-iunie dacă copilul frecventează grădiniţa. Până acum autorităţile nu au primit decât 4 cereri

Bonul în valoare de 50 de lei se acordă lunar în perioada septembrie-iunie dacă copilul frecventează grădiniţa. Până acum autorităţile nu au primit decât 4 cereri.
Anul acesta este al 3-lea an când se acordă tichetul de grădiniţă pentru familiile aflate în situaţii grele.

În primul an au fost 44 de cazuri care au primit acest stimulent, în al doilea an au fost 13 iar anul acesta deocamdată sunt doar 4 cereri. Deşi banii nu sunt mulţi ei se acordă lunar şi se pot achiziţiona alimente , rechizite şi produse de igienă.
Monica Chelban – purtător de cuvânt DSS Braşov, spune că acest bon tichet cadou este de 50 de lei şi se acordă lunar în perioada septembrie – iunie pe parcursul anului şcolar cu condiţia ca venitul per membru de familie să fie de 284 de lei.
Cererea şi declaraţia pe propria răspundere se întocmesc de către reprezentantul legal al familiei, respectiv reprezentantul legal al copilului, şi se înregistrează la

Direcţia de Servicii Sociale de pe str. Panselelor nr. 23. Cererea de acordare a stimulentului educaţional sub formă de tichete sociale pentru grădiniţă, poate fi făcută oricând pe perioada anului şcolar, iar stimulentul se acordă din prima lună în care copilul a îndeplinit criteriile de frecvenţă.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.