Familia JOHANNIS „se bate” in instanta pentru… o casa? NU, pentru 300.000...

Familia JOHANNIS „se bate” in instanta pentru… o casa? NU, pentru 300.000 euro ! Ghinion !!

0 493
Familia Johannis a inaintat catre ICCJ o actiune de contestatie în anulare pentru a recupera un imobil piedut in instanta de recurs. Cerea este normala; anormala,ca sa nu spunem abuziva, a fost insa „aprecierea” presedintelui tarii asupra unei Hotarari definitive  care a declarat sec:ca pentru ‘mnealui ,hotararea Tribunalului Brasov „nu este buna” ante-pronutandu-se, ca „presedinte ” al CSM, si influentand astfel viitoarea decizie!
Magistratii de la „inalta Curte” se vor pronunta asupra cererii dumisalechiar ,maine 4 ianuarie, presedintele Iohaninis fiind primul politician care deschide dansul in,, BALUL PROCESELOR ”din 2016 in care sunt antrenati figuri importante ale clasei politice romanesti. Atata doar ca Johannis se crede chiar „imun”in fata justitiei.dupa modelul infractorului Basescu. Iar o cerere la instanta suprema,unde si-a permis sa ceara anularea de catre proprii subordonati a unei hotarari judecatoresti (in celebrul „caz” Rarinca!) pana si presedinta Inaltei Curti ,anticipeaza deja viitoarea Decizie ! Halal !!
Potrivit ziaristilor de investigatii din Sibiu, care au urmarit atent acest proces inceput in 2001, pierderea casei ar atrage si recuperarea de catre Ministerul Finantelor de la familia Iohannis a sumelor obtinute din închirierea, de circa 300 000 de euro a imobilului.Presedintele Klaus Iohannis a contestat sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila data de Curtea de Apel Brasov prin care, impreuna cu sotia, a pierdut casa de pe Bulevardul Nicolae Balcescu, din SIBIU.K. Johannis 6 case
Avocatii presedintelui au formulat o contestatie in anulare, prin care cer revizuirea deciziei Curtii de Apel Brasov, din luna noiembrie2015. Termenul de judecata a fost stabilit pentru data de 4 ianuarie. Curtea de Apel Brasov a respins in 12 noiembrie recursul declarat de sotii Iohannis si a mentinut decizia Tribunalului Brasov din mai 2014, prin care contractul de vanzare-cumparare a unui imobil din centrul istoric al Sibiului fusese anulat.KLAUS IOHANNIS a pierdut o casa din centrul istoric al Sibiului, in urma unei decizii luate in luna noiembrie de Curtea de Apel Brasov.
Este vorba despre un proces care vizeaza un imobil din centrul Sibiului, situat pe pietonala Nicolae Balcescu.Imobilul fusese nationalizat, iar cei doi soti care l-au avut in proprietate au murit, nemaiputand sa il revendice. In 1997, casa a fost cumparata de chiriasi, dar doi ani mai tarziu, o persoana care a sustinut ca este nepotul proprietarilor a contestat tranzactia, a revendicat imobilul, iar vanzarea – cumpararea a fost lovita de nulitate. De la aceasta persoana a cumparat imobilul familia lui KLAUS IOHANNIS. Chiriasii au facut contestatie, au sustinut ca actele „nepotului” si actele notariale pe numele lui KLAUS IOHANNIS sunt false. In plus, chiriasii au contestat chiar calitatea de nepot de drept al proprietarului initial, sustinand ca imobilul nu putea fi, asadar, cumparat de familia lui K. Iohannis. In urma deciziei instantei, imobilul trece din proprietatea lui Klaus Iohannis in cea a chirirasilor, care o cumparasera la un moment dat.
Fostul primar de Sibiu se tot razboieste de 15 ani cu proprietarii reali care au cumparat legal casa.El a tot contestat chiar  deciziile autoritatilor locale sibiene .Curtea de Apel Braşov
Dar acum sentinta judecatoreasca definitiva
si irevocabila data de Curtea de Apel Brasov este clara: presedintele Klaus Iohannis impreuna cu sotia, au pierdut casa de pe Bulevardul Nicolae Balcescu, din Sibiu
Avocatii presedintelui au formulat o contestatie in anulare, prin care cer revizuirea deciziei Curtii de Apel Brasov, din luna noiembrie.  Curtea de Apel Brasov a respins in 12 noiembrie recursul declarat de sotii Iohannis si a mentinut decizia Tribunalului Brasov din mai 2014, prin care contractul de vanzare-cumparare a unui imobil din centrul istoric al Sibiului fusese anulat.ATENTIE!
In 6 ianuarie a.c. se desfasoara… sedinta de plen a CSM, in CARE SE VA ALEGE SI NOUA CONDUCERE a Consilului. Presedintele Iohannis AR PUTEA SA PARTICIPE, conform Constitutiei, LA SEDINTA DE PLEN. Desi nu exista informatii despre revenirea in tara a presedintelui aflat intr-o vacanta la MIAMI (se aude ca are o casa si pe acolo; printre „zicatori” traian basescu), ceva ne face sa credem ca va depune eforturi sa nu lipseasca….

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.