Familia Ghinescu vrea sa profite

Familia Ghinescu vrea sa profite

0 111

Familia disparutei avocate Elodia Ghinescu cere, prin fratele avocatei, Robert Ghinescu, 200.000 lei drept despagubiri morale politistului Cristian Cioaca. Atat va trebui sa plateasca politistul Cristian Cioaca daca instanta il va gasi vinovat de accesarea ilegala a mesajelor electronice ale Elodiei Ghinescu. Iar suma nu este batuta in cuie, ramanand ca instanta sa o stabileasca.
Dupa cum am mai aratat, parte civila s-a constituit fratele avocatei dispãrute, Robert Ghinescu, la termenul programat ieri, la Curtea de Apel Brasov.
De partea cealalta, aparatorul ofiterului de politie a cerut ca rechizitoriul intocmit de acuzare sa fie retrimis la procuror pe motiv ca ar fi nul. Si asta pentru ca probele au fost construite inainte de punerea sub acuzare a politistului, pentru ca perchezitiile nu s-ar fi facut de anchetatori imputerniciþi, dar si pentru ca nu s-ar fi facut o ancheta in adevaratul sens al cuvantului, multe probe fiind preluate din dosarul de omor.
In replica, avocata familiei Elodiei declara ca totul este o tergiversare.
Cererea pentru despagubire va fi luata in discutie la urmatorul termen, pe 15 iunie.
Ramane totusi ciudata aceasta lacomie a familiei Ghinescu, ei neparand muritori de foame sau ducand alte mari lipsuri. Iar faptul ca a fost bagat de data aceasta „la inaintare” fratele disparutei poate demonstra ca mama avocatei nu prea mai are „priza” in fata instantelor, caci felul in care s-a purtat in fata camerelor de televiziune, cand i s-au luat interviuri, a demonstrat spiritul de catza pe care il are, strigand intr-una in viteza a cincea tot felul de acuze la adresa politistului.
Nu ca i-as lua apararea politistului, mi s-a dat ocazia sa nu ma indragostesc de aceasta institutie, dar nici exagerarile tiganesti nu-mi sunt agreabile. Iar suma pretinsa este total exagerata, probabil instanta avand puterea de discernamant de a o micsora considerabil, in caz ca politistul va fi gasit vinovat. Pe deasupra nu o inteleg deloc pe mama Elodiei, care, si in cazul (sau poate mai ales atunci) ca avocata ar fi intr-adevar moarta – ea este data disparuta – ar trebui sa arate mai multa durere si, implicit, decenta, nu mahalagismul prezentat de doi ani incoace. In felul acesta ea nu va convinge pe nimeni ca si-a iubit cu adevarat fiica.
Si daca tot circul este doar o facatura?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.