Familia Dragnea a produs doi martiri cu suspendare

Familia Dragnea a produs doi martiri cu suspendare

0 574

Intuind o minciunea sinistra tipic pesedista in spatele dezvaluirii, niste jurnalisti au descoperit ca fratele lui Liviu Dragnea a sucombat cu o luna inainte sa i se atribuie vicepremierului calitatea de inculpat in dosarul in care era deja cercetat. Si nu de inima rea, cum mintise Dragnea, ci de cancer pulmonar, provocat de viciile fumatului si trasului la masea

Cuviosul Dragnea va simti astazi cum se pogoara asupra lui milostivenia Partidului. Baronul de Teleorman va fi iertat de colegii titulari de mosii pesediste din Romanika si va fi trecut la exceptii de la principiul pe care pesedimea tocmai s-a scremut sa-l impuna in partid in legatura cu coruptii.

Unde mai pui ca Liviu Dragnea nu este deloc corupt ci ditamai martirul pe altarul alegerilor din patrie. Si cred ca are si niscaiva inzestrari miraculoase de-a putut el sa scoale mortii din groapa si sa-i trimita la urne prin sudul bantuit de moroi al tarii. Atat de multe ridicari din morminte a faptuit Dragnea ca nu mai conteaza si o coborare la doua palme sub pamant.

Se stie ca, in campania electorala si in ziua votului, pesedistul n-are tata, n-are mama. Iata ca acum n-are nici frate. La aflarea sentintei nedrepte – simbolice, in versiunea Ponta – care l-a condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, baronul Dragnea a fost atat de amarat incat nu s-a mai rabdat si a marturisit presei ca dosarul i-a nenorocit familia si i-a bagat fratele in groapa. dragnea3

Intuind o minciunea sinistra tipic pesedista in spatele dezvaluirii, niste jurnalisti au descoperit ca fratele lui Liviu Dragnea a sucombat cu o luna inainte sa i se atribuie vicepremierului calitatea de inculpat in dosarul in care era deja cercetat. Si nu de inima rea, cum mintise Dragnea, ci de cancer pulmonar, provocat de viciile fumatului si trasului la masea.

Rezulta ca familia Dragnea a produs deja doi martiri cu suspendare. Una a lui Basescu, cealalta a lui Liviu, prin gratia judecatorilor.

Vicele Dragnea se pregateste sa faca astazi inca un pas pe calea martirajului si asteapta sa fie canonizat de colegii pesedisti.

Sa-i fie urna usoara.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.