Falsi comisari de mediu

Falsi comisari de mediu

0 144

Mai multe firme din Sacele, din zona fostului CAP, au fost calcate de niste inspectori de la Mediu. Si, ca peste tot, cand cauti mai bine gasesti si nereguli de care sa te legi.
Numai ca respectivii inspectori nu s-au gandit nicio clipa sa dreseze ceva procese verbale de constatare si amendare, ci au pretins diferite bunuri materiale „ca sa inchida ochii”.
Normal, doar ne aflam in plina perioada de aprovizionare pentru iarna, nu-i asa?
Totusi, reprezentantilor firmelor „controlate” li s-a parut suspect acest control si au sesizat Comisariatului Judetean Brasov al Garzii Nationale de Mediu, aratand ca pretinsii inspectori s-au legitimat cu niste acte care contineau si denumirea institutiei.
Directorul Garzii de Mediu Brasov, Ciprian Bancila, a declarat insa ca niciunul dintre subordonatii sai nu a desfasurat actiuni de control in acea zona, astfel ca, in mod sigur, este vorba despre niste falsi inspectori.
In prezent, acesti harnici comisari si inspectori sunt cautati de Politie, care ii sfatuieste pe agentii comerciali sa nu le cada in plasa si sa anunte imediat organele de cercetare.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.