Facturi Enel platite la bancomatele BCR

Facturi Enel platite la bancomatele BCR

0 62

Mai tineti minte zilele acelea din luna in care trebuie sa platim factura la curent si margem la posta si stam si omora la coada. Ei, se pare ca acesta sunt pe sfarsit pentru ca Banca Comerciala Romana si Enel Romania au incheiat o conventie in urma careia clientii institutiei de credit isi pot plati facturile de electricitate la bancomantele BCR.
Facilitatea atasata cardurilor de debit BCR a intrat in vigoare la sfarsitul lunii iunie. Clientii BCR pot plati facturi la bancomatele bancii pentru circa 160 de furnizori de servicii si utilitati de interes national sau local, cu care banca are incheiate conventii. In acest fel, posesorii de card BCR au posibilitatea de a plati facturile pentru furnizori de telefonie fixa si mobila, companii furnizoare de internet, operatori de televiziune prin cablu, societati de asigurari, leasing, de apa si canal, de distributie de energie electrica si gaze.
„Dorim sa determinam o mutatie in cultura bancara, de la numerar la «banii de plastic», platile electronice fiind de altfel menirea cardurilor”, a afirmat Igor Zganjer, directorul executiv al directiei carduri din cadrul BCR. Numarul tranzactiilor la ATM-urile BCR a inregistrat o crestere cu aproape 8% la finele lunii martie, comparativ cu perioada similara din 2007, ajungand la aproximativ cinci milioane de operatiuni. BCR are o retea de peste 1.585 de bancomate disponibile si peste 14.900 de terminale electronice operationale la comercianti.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.