Facilitati noi la Yahoo

Facilitati noi la Yahoo

0 187

Yahoo! a anuntat luni seara o serie de update-uri aduse pricipalelor sale produse Yahoo! Mail, Messenger si motorului de cautare, anuntand ca va concura cu motorul de cautare Bing in ciuda semnarii acordului cu Microsoft, potrivit Reuters. „Nu suntem o versiune a Bing. Suntem Yahoo si asta va continua. Pe de o parte colaboram, dar pe de alta parte suntem competitori”, a precizat Prabhakar Raghavan, vicepresedinte al Yahoo!, citat de Reuters.
Noul Yahoo! Mail cuprinde printre altele cateva instrumente de socializare, disponibile in urmatoarele saptamani, prin care utilizatorii vor putea fi instiintati referitor la ce posteaza pe internet prietenii si familia si update-uri privind datele contactelor din casuta de mail atunci cand acestea se schimba. De asemenea, utilizatorii Yahoo! Mail vor putea primi si trimite o cantitate mai mare de poze, Yahoo! modificand limita cantitatii de poze atasate de la 10 MB la 25 MB.
In privinta facilitatilor aduse Yahoo! Messenger, PC Magazine noteaza ca la cateva saptamani dupa ce a lansat Yahoo! Messenger 9.0, Yahoo! a lansat acum o versiune beta a Yahoo Messenger 10, cea mai importanta imbunatatire adusa fiind posibilitatea de apeluri video, cu conditia ca si utilizatorul apelat sa aiba aceeasi versiune de Messenger.
Cat despre facilitatile aduse motorului de cautare, Yahoo! va oferi, printre altele, optiuni de filtrare a rezultatelor cautarii, precum si afisarea unor rezultate mai relevante, care vor tine seama de cautarile anterioare facute de utilizatorul respectiv. Spre exemplu, o cautare dupa „Paris”, urmata de cautari dupa „curse aeriene” si „hoteluri ieftine” va ajuta motorul de cautare Yahoo! sa inteleaga ca utilizatorul este interesat de un continut legat de calatorii.
Larry Cornett, vicepresedintele diviziei de cautare a Yahoo!, care a prezentat luni la sediul companiei din Sunnyvale, facilitatile aduse cautarii pe internet, a mentionat ca acum sunt efectuate teste si ca noile imbunatatiri aduse motorului de cautare vor fi disponibile „candva, anul acesta”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.