Casa Judeţeană de Pensii Braşov și-a suspendat activitatea. Biletele de tratament sunt...

Casa Judeţeană de Pensii Braşov și-a suspendat activitatea. Biletele de tratament sunt anulate!

0 183

Activitatea la Casa Judeţeană de Pensii Braşov a fost suspendată cu publicul, au anunţat reprezentanţii instituţiei. Măsura a fost luată pentru a limita răspândirea noului virus şi este valabilă pe toată perioada stării de urgenţă.
„Operaţiunea de înregistrare a cererilor de deschidere a drepturilor de pensie se va realiza telefonic, la numerele 0724. 040. 709; 0268. 478. 779, sau prin poşta electroni că: verdeata.octavia@cnpp.ro sau magda.sztojka@cnpp.ro.

Pentru înregistrarea solicitărilor de către salariaţii casei de pensii este necesar să fie comunicate datele personale (nume, prenume, cod numeric personal) precum şi numărul de telefon la care persoanele pot fi contactate ulterior în vederea prezentării documentelor în original”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0268.418.055.
Despre pensii internaţionale, cei interesaţi pot suna la 0726.760.219, iar pentru expertiză medicală a capacităţii de muncă, la numărul de telefon: 0723.301.869, 0268.330.843.

Bilete de tratament anulate de ieri
Reamintim faptul că atâta timp cât este decretată starea de urgenţă, Casa de Pensii a mai anunţat că suspendă activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear prin intermediul sistemului pe care îl administrează şi îl gestionează.
Biletele care au fost eliberate până acum vor fi anulate, urmând ca beneficiarilor să li se restituie integral contribuţia, la cerere. Când activitatea va reintra în normal, aceste persoane vor putea să solicite un nou bilet de tratament pentru anul în curs.
La propunerea conducerii S.C. TBRCM SA, pensionarii aflaţi deja la tratament vor întrerupe sejurul şi vor pleca din staţiuni fiind sprijiniţi, în acest sens, de conducerea unităţilor de tratament balnear, care va programa ieşirile în funcţie de orarul mijloacelor de transport cu care aceştia se vor întoarce la domiciliu. Pentru zilele neefectuate, beneficiarii pot solicita restituirea contribuţiei, proporţional cu numărul zilelor neefectuate”, spun reprezentanţii Casei de Pensii.
În același timp, cei de la Casa de Pensii reamintesc că recomandă în această perioadă ca formularele tip să fie transmise prin poştă sau prin e-mail, urmând ulterior să fiţi contactaţi telefonic de reprezentanţii Casei judeţene de pensii.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.