FABULOS! David Popovici a câștigat a doua medalie de aur la Campionatul...

FABULOS! David Popovici a câștigat a doua medalie de aur la Campionatul Mondial de natație

0 238

David Popovici a reușit miercuri cea de-a doua mare performanță din cadrul Campionatului Mondial de natație, de la Budapesta!

La Budapesta, înotătorul a luat startul la proba de 100 de metri liber,  fiind marele favorit și a confirmat, terminând cursa pe primul loc, după un finish impresionant, cu un timp de 47,58 de secunde.

David a câștigat atât seriile cât și semifinalele, iar în finala și-a depășit adversarii exact cum se aștepta toată lumea. Este a doua medalie de aur pentru David Popovici la această ediție de Campionat Mondial, el fiind debutant. În urmă cu două zile înotătorul câștiga proba de 200 de metri liber cu un timp de 1,43:21 de minute, stabilind un nou record mondial al juniorilor, cât și al patrulea timp din istorie. „Să bat recorduri mondiale la juniori înseamnă o continuitate plăcută și îmi dă speranță că voi ajunge și la recorduri mondiale adevărate de seniori, sau supreme, adevărate. Nu știu cât mai durează, dar știu că am tot timpul din lume, nu ne grăbim nicăieri. O să avem momentele noastre bune așa cum vor fi și altele mai rele. E un sport și se întâmplă lucrurile astea și sunt pregătit pentru ce-mi rezervă viitorul.”, a spus David Popovici după prima medalie câștigată.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.