Fabrica PEPSI in Bucuresti

Fabrica PEPSI in Bucuresti

0 71

Producatorul Quadrant Amroq Beverages, parte a firmei producatoare de bauturi racoritaore Pepsi Americas vrea sa contruiasca o fabrica in cartierul Militari, din Bucuresti.
Astfel, reprezentantii companiei au declarat ca spera ca, pana in anul 2010 – 2011, lucrarile sa fie finalizate, iar fabrica sa fie deja deschisa pentru productie.
„Suprafata terenului este de 80.000 de metri patrati, iar cea a unitatii de productie va fi destul de mare, de aproximativ 50.000 de metri patrati”, a declarat presedintele companiei, Mike Holmes, pentru Mediafax.
Cu o suma destul de importanta, adica 40 de milioane de dolari, se spera ca, intr-o prima faza sa fie produse bauturi necarbogazoase care sunt lansate acum pe piata din Cehia. Mai apoi, se doreste o extindere a suprafetei fabricii prin largirea spatiilor de depozitare si a celor auxiliare.
„Vom continua productia la fabrica de la Covasna si dupa finalizarea unitatii din Militari, iar productia de la fabrica din Capitala va fi mutata in Militari, insa nu va pot spune cand vom inchide actuala unitate”, a mai declarat presedintele fabricii.
Reprezentantii companiei sunt extreme de multumiti de felul in care evolueaza piata romaneasca a bauturilor racoritoare, care, impreuna cu cea din Polonia a contribuit la cu 7,9% a vanzarilor din Europa Centrala ale grupului.
„Piata ar putea creste in acest an cu 10%. Cred ca daca vom avea nivelul redus de precipitatii de anul trecut, probabil ca va putea avansa si mai mult. Piata este in continuare in crestere, cea mai mare parte a avansului fiind data de segmentul de bauturi necarbonatate”, a mai declarat Holmes.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.