Fa-te frate cu „Necuratu’” pana … trece motiunea!

Fa-te frate cu „Necuratu’” pana … trece motiunea!

0 175

Cam asa s-ar traduce ultima tentativa de alianta politica pe care PSD-ul incearca sa o faca. Dupa ce a avut negocieri cu majoritatea partidelor politice pentru sprijinirea motiunii de cenzura de care, practic, depinde soarta lor politica , presedintele PSD ajunge la situatia disperata de a negocia cu presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor.


??????????? Mircea Geoana a fost insotit la intalnirea care s-a desfasurat la biroul din Senat al liderului PRM, de Titus Corlatean. Cei doi au avut dificila misiune de a-l indupleca pe tribun sa sprijine actiunea pe care liderii PSD o sustin prin motiune. Finalitatea negocierilor nu se cunoaste inca, niciunul dintre cei trei politicieni prezenti nedorind sa faca vreun comentariu. Insa se pare ca discutiile au fost aprinse datorita faptului ca Vadim a abordat intalnirea decis sa se lase greu convins.


??????????? Aceasta actiune vine in urma unei alteia care ar putea arata disperarea liderului PSD. Acesta a mai transmis, la sfarsitul saptamanii trecute, liderilor grupurilor PSD din Senat si Camera, Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc, o scrisoare prin care le cere sa ia „toate masurile” pentru asigurarea prezentei tuturor parlamentarilor PSD la votarea motiunii de cenzura. Potrivit MediaFax, Geoana le transmite lui Iliescu si Hrebenciuc, ca orice deplasari in strainatate ale parlamentarilor PSD, in perioada in care motiunea este dezbatuta si votata, trebuie anulate.


??????????? Astfel este de asteptat ca in curand sa apara pe piata politica din tara noastra noi aliante, adevarate „strutocamile”, care au ca principal rol acela de a asigura o cat mai lunga viata politica membrilor lor, neinteresandu-i asigurarea unui trai mai bun romanilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.