F E R A R I – CEL MAI TARE BRAND DIN...

F E R A R I – CEL MAI TARE BRAND DIN LUME!

0 110
 
Ferrari a fost numit "Cel mai puternic brand din lume" de specialiÅŸtii în evaluare de la Brand Finance. Constructorul italian de automobile a obÅ£inut acest titlu datorită celei mai de succes echipe din Formula 1, a relaÅ£iei cu clienÅ£ii ÅŸi a automobilelor pe care le produce, scrie automarket.ro.
Englezii au publicat doar primele cinci poziÅ£ii ale clasamentului "Cel mai puternic brand din lume în 2012" ÅŸi au specificat faptul că Apple a depăşit Samsung la categoria "Cel mai valoros brand".
În ciuda clasării bune a mărcii din Coupertino, rating-ul de marcă al celor de la Apple a scăzut de la AAA+ la AAA.
 
"Este întotdeauna o bucurie să obÅ£ii prima poziÅ£ie pe orice listă, mai ales când lista concurenÅ£ilor include unele dintre cele mai celebre companii ale lumii. Această realizare dovedeÅŸte că Italia poate oferi dovezi de excelenţă chiar ÅŸi în cele mai dure situaÅ£ii economice. În spatele acestei realizări se află produsele excepÅ£ionale realizate de oameni la fel de excepÅ£ionali. AngajaÅ£ii au făcut acest lucru posibil ÅŸi pentru asta le mulÅ£umesc.", a declarat Luca di Montezemolo, preÅŸedintele Ferrari. Studiul realizat de Brand Finance ia în considerare venitul mediu per client, cheltuielile departamentelor de publicitate ÅŸi marketing, marja de profit ÅŸi parametri calitativi, precum loialitatea faţă de marcă ÅŸi afecÅ£iunea manifestată de clienÅ£i pentru brand-ul respectiv.
Procesul întreg are ÅŸase paÅŸi ÅŸi include rezultate financiare istorice, previziuni pe cinci ani bazate pe trei surse, o serie de estimări de creÅŸtere ale brand-ului respectiv ÅŸi calcularea mai multor coeficienÅ£i interni ai celor de la Brand Finance. Top  „Cel mai puternic brand în 2012". PoziÅ£ie Brand: 1 Ferrari 2 Google 3 Coca-Cola
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.