Extraterestri se afla printre noi?

Extraterestri se afla printre noi?

0 61

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca extraterestri se afla printre noi. Cercetatorii bulgari sustin ca extraterestrii se afla deja printre noi si pretind ca au luat deja legatura cu ei. Echipa de cercetatori lucreaza la descifrarea unui unui set complex de simboluri. Lachezar Filipov, directorul adjunct al Institutului de Cercetare Spatiala al Academiei de Stiinta din Bulgaria a confirmat existenta studiului si a declarat ca oamenii de stiinta analizeaza peste 150 de cercuri in lanuri descoperite in toata lumea, care ar putea furniza raspunsul la mai multe intrebari, noteaza Telegraph.co.uk.
Extraterestrii sunt printre noi si ne supravegheaza atent”, a declarat Filipov. „Nu sunt ostili, ci vor sa ne ajute sa ajungem la un nivel de dezvoltare care sa ne permita sa intram in contact direct cu ei”. Acesta a mai spus ca pana si reprezentantii Bisericii Catolice si Vaticanul au recunoscut ca extraterestrii exista.
„Rasa umana va intra cu siguranta in contact direct cu ei in urmatorii 10-15 ani. Sunt extrem de critici cand vine vorba de comportamentul amoral al oamenilor cu privire la mediul inconjurator”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.