Extragerea speciala de Pasti a Bonurile fiscale: 4 februarie cu o valoare...

Extragerea speciala de Pasti a Bonurile fiscale: 4 februarie cu o valoare de 934 lei

0 523

Bonurile fiscale emise in data de 24 februarie, cu o valoare de 934 lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea speciala de Pasti a Loteriei bonurilor fiscale de luni, informeaza Agerpres.
La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. „Loteria Romana” (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.
Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 deANAF 4 zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.
Potrivit MFP, daca numarul cererilor de revendicare depaseste 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori. cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii celor 100 de castigatori.
Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF, in vederea incarcarii rezultatelor in „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.