Extinderea cladirii Colegiului Mesota, la 75%

Extinderea cladirii Colegiului Mesota, la 75%

0 442

75% din fundatia noului corp de cladire al colegiului Mesota este finalizata. Constructorul a executat mare parte din lucrari: au fost turnate fundatiile si grinzile, s-au executat subzidirile si consolidarile constructiile existente. In vacanta de vara constructorii vor accelereze ritmul de construire

75% din fundatia noului corp de cladire al colegiului Mesota este finalizata.

Constructorul a executat mare parte din lucrari: au fost turnate fundatiile si grinzile, s-au executat subzidirile si consolidarile constructiile existente. In vacanta de vara constructorii vor accelereze ritmul de construire.

Cladirea va fi placata cu termosistem, invelitoarea va fi de tip terasa, inchiderile vor fi din pereti BCA, iar compartimentarile interioare din pereti gipscarton.

Cladirea va fi dotata cu instalatii sanitare, termice, electrice si instalatie de sunet. Lucrarea presupune extinderea spatiului de invatamant prin construirea unui corp de cladire cu patru etaje, cu o suprafata utila de 2620 mp.

mesota lucrari1

Se extinde in acest fel spatiul actual cu inca 12 sali de clasa, un laborator de informatica, o sala multifunctionala pentru evenimente, grupuri sanitare, cabinet psihologic si cabinet medical, secretariat, contabilitate, birouri directori, cancelarie, biblioteca. Lucrarile vor costa aproximativ 7 milioane 600 de mii de lei si sunt programate sa se finalizeze in martie anul viitor.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.