Expozitie la Galeria de Arta „Europe”

Expozitie la Galeria de Arta „Europe”

0 406

Galeria de Arta „Europe” din Brasov gazduieste o expozitie care reuneste lucrari de grafica, pictura, tapiserie si fotografie, organizata in cadrul Salonului Judetean de Arta Contemporana, care se desfasoara la Brasov.


Expozitia cuprinde tablouri ale unor artisti din generatii diferite, cautandu-si propriul limbaj si propriul trup de cuvinte si forme, dintre care amintim: Nicolae Daicu, presedintele Uniunii Artistilor plastici din Brasov, Claudiu Mladin, Stefania Moise, Plesa Pompiliu, Simona Cadar, Alexandru Tudor, fotograful Daniel Daicu, precum si Radu Popa, Octavian Sassu-Ducsoara, Flaviana Enache, Doru Catoiu, Ovidiu Carpusor.


Experimentand modalitati noi tematice, dar si plastice sau tehnice, acesti artisti incearca sa recompuna un univers, prin trecerea de la figurativ la abstract, de la brutal la poezie, de la imaginea ca intreg, la fragmentarea acesteia, ca intr-un mozaic.


Artistii si organizatorii asteapta brasovenii iubitori de arta sa viziteze expozitia la Galeriile de Arta Europe din Str. Muresenilor nr. 1 Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.