Expozitie inedita la Galeria Europe

Expozitie inedita la Galeria Europe

0 47

Galeria Europe, situata in Brasov, str. Muresenilor nr. 1, gazduieste o expozitie inedita de peisaje si aranjamente florale realizate de artista Ileana Sbarcea Muresanu. Expozitia poate fi vizitata pana pe data de 14 iulie, intrarea fiind libera. Vizitatorii pot pleca acasa cu tabloul sau aranjamentul preferat, deoarece expozitia este cu vanzare.
Picturile artistei au fost realizate in decursul ultimilor ani, incepand cu anul 2000 pana in 2007, in timpul calatoriilor in mai multe tari europene. Expozitia cuprinde 52 de peisaje, dar si o serie de aranjamente florale, realizate din flori uscate.
Absolventa a Institutului de Arta din Cluj si membra a Asociatia de Arta din Romania, Ileana Sbarcea s-a nascut in 6 decembrie 1941. Are numeroase expozitii internationale in Polonia, Franta, Ungaria si in tara, Brasov, Bucuresti. Lucrarile sale mai sunt expuse si in colectii private in Germania, Anglia, Franta, Italia, U.S.A, Australia. In 2003, a fost laureata a concursului „Femina Vip” Brasov, pentru rezultate remarcabile in formarea si educarea tinerei generatii.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.