Expozitie in Turnul Artelor din Brasov

Expozitie in Turnul Artelor din Brasov

0 101

Turnul Artelor gazduieste pana pe 24 decembrie expoziția de sculptura-pictura-grafica „Cu ochii larg inchisi” a artistilor Bogdan Bodhi Gaborov, Dan Vladimir Gaborov si Carmen Precup.
Expozitia se adreseaza tuturor iubitorilor de produse hand-made, in Turnul Artelor fiind expuse lucrari de sculptura, pictura si grafica.
Dan Vladimir Gaborov va avea lucrari de pictura si Carmen Precup de grafica.
Bodhi Gaborov declara ca : „Ma aflu la prima expozitie de acest gen. Am emotii si sunt foarte fericit ca am gasit in orasul meu de suflet, Brașov, un loc calduros in care putem sa ne expunem lucrarile. Vreau sa ma descopar pe mine prima data, sa vad ceea ce sunt si ceea ce pot, si apoi ma voi gandi la o urmatoare expoziție, traim si vedem. Sculptand aduc la lumina ceea ce sunt, iar pentru asta am nevoie de un suport viu sau de o exprimare vie, de aceea momentan am ales lemnul. Nu stiu sa definesc o rascruce a inceputurilor mele artistice… totul s-a armonizat in timp. ”, a declarat acesta, citat de site-ul PrinBrasov.
Programul de vizitare este zilnic, de la ora 10.00, pana la 22.00, iar intrarea este libera.
Vechiul Turn al Olarilor are, din luna august a acestui an, o noua denumire, cea de Turnul Artelor. Noul turn destinat expunerii operelor de arta a fost deschis cu expozitia de grafica si pictura „Cararea spre lumina” a artistei Liliana Nastas Bratescu.
Turnul Artelor se afla langa aleea de sub Tampa, vis-a-vis de Complexul Sportiv Olimpia si va fi deschis zilnic.
Intrarea este libera.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.