Expozitie foto la Teatrul „Sica Alexandrescu”

Expozitie foto la Teatrul „Sica Alexandrescu”

0 64

Desi stagiunea de spectacole a Teatrului „Sica Alexandrescu” a fost inchisa duminica, 29 iulie, institutia brasoveana nu si-a intrerupt activitatea. In aceasta saptamana, brasovenii, pasionati de arta fotografica, au ocazia sa viziteze in holul Teatrului, la etajul 1, expozitia foto a cunoscutului profesor Mircea Vladimir Birsan-Vova.


Expozitia poarta denumirea de „100 de fotografii pentru 100 de ani” si prezinta brasovenilor o serie de imagini din Brasovul de ieri si de azi, evidentiind arhitectura unor cladiri sau a unor zone, una din temele favorite ale artistului fiind Piata Sfatului si junii Brasovului, accentual fiind pus pe vestimentatia acestora. Expozitia este organizata cu prilejul implinirii a 100 de ani de cercetasie mondiala si face parte din actiunile organizate de Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, Filiala Brasov, cu aceasa ocazie.


Mircea Vladimir Birsan Vova a reinfiintat cercetasia la Brasov in 1994 si a fost presedintele centrului din orasului nostru pana in 2002. Expozitia va ptea fi vizitata pana in data de 5 august.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.