Expozitie – Diversitatea Planetei Pamant

Expozitie – Diversitatea Planetei Pamant

0 263

Revista Geo Romania organizeaza, in perioada 4 – 20 octombrie 2008, la Primaria Sibiu, expozitia de fotografie „Diversitatea Planetei Pamant – lumea revistei GEO“.
Expozitia ilustreaza, in 80 de fotografii, atent selectionate si realizate de fotografi premiati la nivel international, paleta de subiecte a publicatiei GEO, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul municipalitatii.
Fotografii spectaculoase ce infatiseaza „Peisaje”, „Viata oamenilor”, „Animale” si „Stiinta si tehnologia” prezinta diversitatea planetei Pamant, asa cum se arata ea pe fundalul unor peisaje impresionante, surprinse la momentul potrivit, pentru a obtine imagini cu adevarat extraordinare. Vor putea fi admirate lucrarile a 34 de fotografi.
De mai bine de 30 de ani, reportajele pe care revista GEO le concepe cuprind, de fapt, o descriere a multitudinii de teluri, schimbari si pasiuni de pe Terra, prin prezentarea progreselor facute in domeniul stiintei, a schimbarilor produse in curentele religioase si politice, a intrebarilor semnificative ale economiei, a utilizarii resurselor, a dezvoltarii populatiei si a tehnologiei.
Reportajele GEO se afirma printr-o calitate vizuala exceptionala, prin faptul ca incita curiozitatea si prin combinarea descoperirilor umane cu intelgerea acestui proces.
Pana acum, expozitia itineranta „Diversitatea Planetei Pamant – lumea revistei GEO“ a mai fost prezenta in Cehia, Slovacia, Croatia, Spania si Bulgaria, urmand ca, dupa Romania, sa fie prezentata in Ungaria si Finlanda.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.