Expozitie de sculptura

Expozitie de sculptura

0 295

Sala Europa de pe str. Muresenilor din Brasov gazduieste in perioada 8 – 30 iunie expozitia de sculpturi a artistului brasovean Horia Hudubet. Cele noua sculpturi pe care brasovenii le pot admira deocamdata doar in expozitie, la o scara redusa, sunt de fapt ?propuneri ale artistului pentru viitoare monumente in oras.


In cadrul expozitiei, operele prezentate sunt realizate la dimensiuni normale, in realitate urmand a fi construite la inaltimi de cativa metri.


Creatiile artistului sunt realizate din lemn si ceramica, doar o singura lucrare este din metal. De asemenea, sculptorul foloseste elemente utilizate de alpinisti, precum piolet, piton sau scarita, pentru a simboliza muntele ce inconjoara Brasovul.


Cei care doresc sa viziteze expozitia brasoveanului o pot face pana in data de 30 iunie, la Sala Europa de pe strada Muresenilor, loc in care sculptorul Horia Hudubet le va prezenta viziunea sa asupra unui Brasov modern.


?


Expozitii internationale


Nascut in data de 6 septembrie 1970, sculptorul Hudubet, Horea a absolvit Universitatea de Vest, Facultatea de Arte, Timisoara.


Expozitii individuale au loc in Expozitia Nationala, Covasna, 2005, Salonul de iarna, Brasov, 2004-2005, Expozitia Uniunii Artistilor Plastici, Brasov, 2001-2002.


Participari artistice internationale:


Expozitia Internationala Csongrad, Ungaria, 2003;


Expozitia Internationala Szeged, Ungaria, 2003;


Picturile sale sunt expuse in colectii private in Anglia, Germania, Suedia, Franta, Ungaria, Olanda, Romania.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.