Expozitie de carte si fotografie germana pentru liceeni

Expozitie de carte si fotografie germana pentru liceeni

0 72

Timp de doua saptamani, liceenii si studentii brasoveni care doresc sa obtina o bursa de studiu in strainatate au posibilitatea sa viziteze expozitia de carte si fotografie, deschisa la Centrul Cultural German din Brasov, intitulata „Blick auf Deutschland”.
Manifestarea face parte din cadrul unui program mai amplu, care are drept scop informarea tinerilor in ceea ce priveste posibilitatea de a studia in alte tari, in special in Germania. Expozitia gazduita de centrul brasovean a fost coordonata de o studenta din Franta, Marina Bouyer, practicanta a centrului.
Expozitia „Blick auf Deutschland”, vernisata zilele trecute la Brasov, reuneste peste 80 de fotografii din Germania, realizate de studentii plecati cu burse in aceasta tara, dar mai cuprinde si o serie de carti „berlineze” cu tematica diversa, istorica, literara sau culturala, puse la dispozitia brasovenilor de catre Centrul German din Bucuresti.
In cadrul acestui proiect, studentii si liceenii brasoveni au posibilitatea de a participa la intalniri programate cu reprezentanti ai institutiilor care acorda astfel de burse, DAAD, Erasmus si Comenius, in care pot afla de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine o astfel de bursa, precum si care este viata din tara respectiva.
Expozitia va fi deschisa pana pe 25 aprilie, intrarea fiind libera.

Contact
Im Deutschen Kulturzentrum Kronstadt
Str. Lunga nr. 31, etaj I, Brasov
Tel: 0268 473104.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.