Expozitia FlowerGarden la Iulius Mall din Cluj

Expozitia FlowerGarden la Iulius Mall din Cluj

0 112

Acest week-end are loc la Cluj o expozitie interesanta. Expozitia Flower&Garden din Iulius Mall reuneste firme de amenajari si mobiliere de gradini, florarii, dar si un producator de cactusi si de hamacuri. Expozitia cu vanzare este deschisa in fiecare zi, pana duminica, intre orele 10 si 22.
Flori de toate tipurile, de suspendat sau in ghivece, mobilier de lemn si vaze pentru gradini, ornamente, toate acestea se pot gasi la targul de flori si gradina de la Iulius. O firma din Ungaria a venit cu niste hamacuri speciale care suporta si pana la 250 de kilograme. „Sunt realizate dintr-un material din care se fac si corturile, rezistent la apa si la razele UV si au un singur punct de suspendare”, explica Szilard Sugar, reprezentant al firmei. Acestea se pot suspenda de crengile unui copac sau de un suport de lemn si sunt foarte rezistente. „Pot sa stea in aceasi pozitie fara sa se deterioreze si opt ani”, spune Szilard..
Tot in cadrul targului un producator de cactusi din Cluj a venit cu mai multe specii. Firma a produs in jur de 350.000 de exemplare de cactusi prin plantarea seminielor in soluri naturale, minerale. „Noi avem o altfel de abordare comparativ cu alti producatori de plante si utilizam o sera de folie. Avem trei sere, in total pe o suprafata de 1200 de metri patrati”, spune Sorin Bobis, administratorul firmei. O altã firma a venit la targ cu oferte foto-video, amenajari de gradini sau pentru nunti. Aceasta produce si sculpturi in gheata pentru diferite evenimente: inimi sau lebede pentru nunti, suport de lumanãri, suport de sticla de vin, baruri din gheata, logo-uri si altele. Pretul unor astfel de sculpturi pornesc de la 50 de euro si pot sa tina de la 10-12 ore si pana la doua zile.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.