Expoziția Brașov Underground Muzeum de Pe sub Ziduri frapează prin absurdul artistic

Expoziția Brașov Underground Muzeum de Pe sub Ziduri frapează prin absurdul artistic

0 57

Cum se putea altfel decât a fi inaugurată o elucubrație fără prezența rozaliei noastre viceprimăriție exaltate, Flavia Boghiu.
Asociația Amural s-a întrecut pe sine, dar a depășit și orice concept estetic valid în arta europeană contemporană, ilustrând luminiscent lilieci nevii prin catacombele de Sub Ziduri.
Considerate a fi o artă new wave de un progresism elucubrant, light art, new media art și video art, înfățișate de administrația Coliban-Boghiu, ne copleșesc prin absurdul urmuzian expandat vizual asupra senzorialității noastre estetice.
Muzeul virtual vivant deschis în grotele insalubre de pe malul Spurcatei pe banii Primăriei și ai Fondului Cultural Național ar trebui să înlocuiască în opinia progresiștilor neomarxiști înșurubați la Primărie cultura clasică, insuficientă și neadecvată vremurilor mizere pe care le trăim.
Mai mult, un bilet costă 20 de lei, mai mult sau egal cu cele emise de muzeele tradiționale ale Brașovului, pentru că dacă tot este cazul să contemplăm niște aberații, măcar să ne doară buzunarul.
Liliecii luminiscenți proiectați pe pereții grotelor ar trebui, alături de o așa-zisă temă a relației parentale recuzate de copilul nefumător, să ne înfioare etosul estetic și să ne extrapoleze în infinit. În infinitul prostiei conducerii primăriei Brașov, bineînțeles.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.